Ministerul Sănătății: Dezbatere publică în sistem de videoconferință

Ministerul Sănătății organizează vineri, 17 februarie, începând cu ora 10:00, o dezbatere publică în sistem videoconferință cu tema „Ordin pentru aprobarea normelor metodologice privind asigurarea continuității  asistenței  medicale  primare  prin  centrele  de  permanență”.

Solicitarea de înscriere la dezbatere trebuie trimisă la adresa de e-mail: daniela.mihailescu@ms.ro, până la data de 16.02.2023, ora 15.00. La înscriere, doritorii sunt rugați să specifice: nume și prenume, precum și adresa de e-mail la care li se va trimite link-ul pentru logare; dacă doresc sau nu să ia cuvântul; în cazul în care doresc să ia cuvântul, propunerile, în format electronic, word, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ la care se face referire.

Înscrierea participanților la dezbaterea în sistem videoconferință se va face în ordinea în care a fost primită solicitarea de participare la adresa de e-mail menționată, dar nu mai mult 100 de persoane, întrucât timpul alocat de platforma Webex pentru dezbatere este de 50 de minute, cu posibilitate de reconectare. Luarea cuvântului se va face în ordinea în care a fost făcută înscrierea, iar timpul alocat fiecărui vorbitor va fi de 3 minute – precizează MS.

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Transparență decizională – Acte normative în transparență.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut