Miercuri, Clujul ar putea avea un director al Casei de Asigurări de Sănătate

Numai cinci dintre candidații care au participat la concursul pentru conducerile Caselor de Asigurări de Sănătate din țară au reușit să promoveze concursul, după atingerea baremului minim de 70 de puncte.

Conform datelor prezentate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, printre candidații care au depășit, la sfâșitul săptămânii trecute, baremul minim pentru a fi declarat admis în etapa a doua a concursului se numără și Luminița Brustur Chirilă, care a concurat pentru funcția de director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Cluj. Ceilalți candidați admiși au concurat pentru posturile libere la Casele Județene de Sănătate din Maramureș, Iași, Tulcea și Bistitrița-Năsăud. De remarcat că 28 de candidați au fost respinși deoarece au obținut un punctaj sub limita minimă, iar 21 de candidați au fost declarați absenți.

Etapa a doua a concursului, care constă în proba de inteerviu, se desfășoară miercuri, 12 mai. Organizarea unui concurs pentru ocuparea posturilor vacanțe de la Casele Județene de Sănătate din țară a fost stabilită în timpul mandatului fostului ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut