Microbuz răsturnat în apropierea localității Copăceni

Mai multe echipaje ale ISU Cluj au intervenit, joi după amiază, pentru a gestiona o situație de urgență, generată în urma răsturnării unui microbuz, în apropierea localității Copăceni. La momentul accidentului, în acesta se aflau opt persoane.

Conform reprezentanților IPJ Cluj, conducătorul unui microbuz care se deplasa în direcția municipiului Turda a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, vehiculul răsturnându-se în afara părții carosabile. La momentul producerii accidentului, în interiorul microbuzului se aflau opt persoane, din primele date, patru dintre acestea necesitând îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, au fost dislocate o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ pentru a gestiona această situație.

Salvatorii au găsit la fața locului microbuzul răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, iar ocupanții ieșiți din acesta.

Din primele evaluări, cele opt persoane erau conștiente și cooperante, cu grade diferite de afecțiuni. Au fost suplimentate forțele care au intervenit la locul accidentului cu încă două echipaje SAJ.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut