Microbuz implicat într-un accident între localitățile Viișoara și Triteni Colonie

O persoană a fost rănită grav iar alte patru s-au ales cu răni ușoare în urma unui accident de circulație ce a avut loc sâmbătă dimineața în între localitățile Tritenii Colonie și Viișoara. Personalul medical din cadrul SMURD și Serviciul Ambulanța Cluj au găsit la fața locului un microbuz și un autoturism avariate, în care se aflau persoane blocate și încarcerate.
Pentru extragerea uneia dintre victimele din autoturism, pompierii au fost nevoiți să acționeze cu utilajele hidraulice. Victima, un bărbat de 40 de ani, prezenta multiple traumatisme severe.
Acesta a fost extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite și a fost transportat de un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul era conștient și cooperant în momentul plecării către unitatea spitalicească.
„Pompierii au ajutat la evacuarea a patru persoane din microbuz, care prezentau afecțiuni ușoare. La fața locului, suplimentar față de bărbatul descarcerat, au fost consultate șase persoane care au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Acestea prezentau la evaluarea primară afecțiuni ușoare sau agitație psihomotorie”, a anunțat ISU Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut