Mesajul transmis membrilor PNL de primarul celei mai mari comune din țară: Rămânem fideli valorilor liberale

Campania de alegeri interne a PNL a continuat în acest weekend la Cluj desemnarea noilor structuri de conducere la nivelul organizațiilor Florești, Gilău, Gherla, Poieni și Băișoara.
La Florești, delegații la conferința organizației locale a PNL l-au mandatat pe primarul Bogdan Pivariu să conducă destinele acestei filiale pentru următorii patru ani.

“Am preluat mandatul de președinte interimar al organizației PNL Florești la începutul anului trecut, într-un moment în care niciunul dintre noi nu își imagina ce avea să urmeze în scurt timp. Pot să vă mărturisesc că anul 2020 a fost de departe una dintre cele mai grele încercări. Pe toate planurile. Ce știu astăzi, la un an și jumătate de când fiecare dintre noi am dat „restart” vieții și normalității, este că atunci când avem în față cele mai mari provocări, dacă rămânem împreună vom reuși. Atunci când teama și necunoscutul zilei de mâine îți umbresc gândurile, credința că ai alături coechipieri care împărtășesc aceleași valori, te determină sa depășești orice obstacol care stă în cale.
Reușita de astăzi vi se datorează tuturor…”, a transmis Bogdan Pivariu.

El a mai ținut să sublinieze că prin PNL “rămânem fideli valorilor liberale și credem în promovarea valorilor transparenței și seriozității, în respectarea cuvântului dat”.

La evenimentul de vineri au fost prezenți  președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, președintele OFL Cluj, Mihaela Suciu, președintele TNL Cluj, Maria Forna, precum și deputații Radu Moisin și Sorin Moldovan.

La rândul său, președintele PNL Cluj, Daniel Buda a declarat că organizația Florești este o organizație puternică, cu oameni extrem de bine pregătiți profesional, care cred în valorile național-liberale și mai presus de toate, se pun necondiționat în slujba cetățenilor. “Acest lucru este vizibil prin felul în care această comună s-a dezvoltat, fiind cea mai mare comună din România, cu o populație tânără și dinamică. Comuna Florești este un exemplu de absorbție eficientă a fondurilor europene. Domnul primar a accesat fonduri pentru construirea, reabilitarea și dotarea unor obiective de interes public, investiții care, în mod cert, au contribuit la ridicarea nivelului de trai. Îl felicit pe Bogdan Pivariu pentru felul în care gestionează proiectele comunei dar îi felicit și pe cetățeni pentru parteneriatul real cu domnul primar și echipa de consilieri locali. Cu această ocazie, i-am informat pe colegi că, începând din acest an, România are la dispoziție 80 miliarde euro și șansa istorică de a se conecta la trendul european al dezvoltării post-pandemie. Iar Comuna Florești va avea capacitatea să absoarbă fonduri europene, datorită echipei liberale!”, a spus Daniel Buda. Tot vineri, primarul comunei Gilău a fost ales președintele filialei PNL din localitate, iar duminică, la Poieni, primarul Gheorghe Boca a fost investit în funcția de președinte al organizației liberale locale. Si la Băișoara au avut loc duminică alegeri în cadrul PNL.  Aici funcția de președinte al organizației din comuna va fi deținută pentru următorii patru ani de primarul Liviu Ghib.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut