Medalii de bronz pentru baschetbaliștii de la U-BT U14, la turneul final al CN

Tinerii baschetbaliști de la U-BT U14 au cucerit, în weekendul trecut, medaliile de bronz la turneul final al campionatului național de baschet, desfășurat la Ploiești. Sportivii pregătiți de Dragan Torbica și Sergiu Popa au învins în finala mică a turneului pe cei de la CSU Știința București, scor 52-39.

În primul meci al turneului, baschetbaliștii clujeni au învins ACS Alpha Team Sport Sibiu, cu scorul de 81-67, iar apoi pe cei de la CSM CSU Oradea, cu 64-59.

Au urmat, apoi, două înfrângeri, cu Dan Dacian București, scor 57-78, și în semifinala cu CSM Petrolul Ploiești, scor 65-75.

În finala mică câștigată de tinerii baschetbaliști de la U-BT, principalii marcatori ai clujenilor au fost Sebi Lăpuște , cu 12 puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive, și Darius Miron, cu 11 puncte, 9 recuperări și un assist, care, la final, s-a regăsit și în echipa ideală a întrecerii, primind și o distincție în acest sens.

”După 9 meciuri în ultimele 10 zile, probabil mai multe ca în NBA, și foarte mulți kilometri parcurși, mă declar extrem de fericit. Sunt mulțumit de calitatea jocurilor și de rezultatele obținute. Organizarea turneului a fost foarte bună, părinții ne-au împins de la spate și arbitrajul a fost bun. Mai avem mult de muncă și vom continua pe acest drum”, a declarat, la finalul turneului, Dragan Torbica, antrenorul celor de la U-BT U14.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut