Meci de retragere pentru Dorin Goga

Clubul FC Universitatea Cluj a anunțat că îi va organiza un meci de retragere fotbalistului Dorin Gogaa, ”pentru a celebra împreună cariera sa și anii petrecuți alături de U”, partida urmând să se dispute în momentul înb care vor fi ridicate restricțiile impuse de pandemie.

Dorin Goga, jucător al Șepcilor Roșii timp de 18 ani, a decis de curînd să renunțe la catriera de jucător, iar Universitatea Cluj i-a propuis un rol de conducere în cadrul clubului, după ce ambele părți au decis, de comun acord, încetarea contractului. Dorin Goga a mai evoluat la Politehnica Timișoara (unde a fost transferat pentru suma record de 1,5 milioane euro), ASA Târgu Mureș, ACS Poli Timișoara, Rapid București, Hapoel Ramat Gan (Israel), Dinamo Tibilisi (Georgia) și Harbin Yiteng (China). De asemenea, el a jucat un meci amical la echipa națională a României, cu Turkmenistan, partidă închgeiată cu 4-0.

Fostul atacant al Universității a postat un mesaj pe pagina oficială a clubului, în care mulâumește suporterilor pentru încrederea acordată.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut