McDonald’s: Meniuri „din partea casei” pentru cei „din Linia Întâi”

McDonald’s a anunțat că oferă 14.000 de meniuri din partea casei celor „din Linia Întâi”, în semn de apreciere pentru eforturile pe care aceștia le depun zilnic, de mai bine de un an, în lupta cu noul coronavirus.

În această lună, personalul medical din șapte județe și Centrul Municipal Integrat pentru Situații de Urgență București vor beneficia de meniurile McDonald’s. Cu sprijinul Fundației pentru SMURD, cele 14.000 de meniuri sunt oferite personalului din 19 centre din țară – printre care 10 spitale clinice de Urgență și șapte servicii județene de Ambulanță – din București, Iași, Cluj, Timișoara, Sibiu, Ploiești și Constanța, .

Inițiativa face parte din campania „Buletinul de vești bune”, lansată „pentru a susține eforturile pe care întreaga comunitate le depune pentru protejarea sănătății tuturor – colegi, clienți, parteneri”.

„Ne dorim să le mulțumim celor din Linia Întâi pentru energia și reziliența de care dau dovadă în fiecare zi. Vom continua să arătăm aprecierea noastră atât celor din Linia Întâi, cât și acelora care, prin activitatea lor, contribuie la sănătatea, siguranța și dezvoltarea oamenilor din comunitate”, declară Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut