Maria Nedelcu (CS „U” Cluj) – campioana europeană de junioare

Spotiva legitimată la secția de culturism și fitness a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Maria Nedelcu (foto), a devenit campioană europeană la categoria Junior Women’s Bikini 16-20 ani, sub 166 cm. Ediția din acest an a Campionatelor Europene de Bodybuilding și Fitness – Juniori, Seniori și Masters s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în localitatea spaniolă Santa Susanna.

Cupa României și Cupa Universitară la culturism are loc la Cluj-Napoca

Cupa României, competiție de culturism și fitness se va desfășura pe 22 mai 2021, la Cluj Napoca, în incinta Casei de Cultură a Studenților. Se pot înscrie doar sportivii legitimați la un club afiliat Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF).

Pentru înscrieri, conducătorii de cluburi pot accesa site-ul FRCF unde se găsește formularul pentru Cupa României. Termenul limită pentru înscrieri este 20 mai, ora 18.Taxa de înscriere este de 50 de lei pentru fiecare sportiv și se achită în contul Federației Române de Culturism și Fitness, de către club. Sportivii care vor participa la două categorii, achită o singură taxă. Cupa Universitară, competiție de culturism și fitness se adresează exclusiv studenților. Concursul va avea loc la Cluj Napoca pe 22 mai, la Casa de Cultură a Studenților. Studenții care vor sa concureze pot fi nelegitimați sau legitimați la un club sportiv. Aceștia trebuie să se prezinte cu carnetul de student vizat pe anul 2021 și să aibă și adeverință medicală. Taxa de înscriere este de 50 de lei și se achită în contul Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF). Sportivii care vor achita taxa se vor regăsi pe formularul de înscriere.

Cristian FOCȘANU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut