Marcel Borodi renunță la funcția de director general al BRINEL

Andrei Savin este noul director general al companiei clujene BRINEL, el succedându-i în funcție lui Marcel Borodi, fondatorul companiei.

După peste 31 de ani de activitate în afacerea pe care a construit-o, Marcel Borodi va preda poziția de conducere a companiei, dar va rămâne implicat în activitatea strategică a Grupului SNEF în regiune, ca membru în Consiliul de Administrație al SNEF CEE.

Din 2018, BRINEL este o companie a grupului francez SNEF. De peste 100 de ani pe piață, SNEF a ajuns la o cifră de afaceri de 1,5 miliarde euro cu 13.000 de angajați și o prezență în 30 de țări. BRINEL, care s-a axat în ultimii ani pe zona de servicii, în special servicii cloud, fiind marcă înregistrată CloudMaster®, își propune o dezvoltare în cadrul grupului SNEF pe piața națională și internațională, continuarea investițiillor, precum și continarea angajărilor.

Andrei Savin, noul director general BRINEL

Andrei Savin (foto stânga) are o experiență de business de peste 17 ani la companii ca Nortel Networks, Vodafone și IBM, construind parteneriate și livrând programe de transformare digitală atât pentru piața locală, cât și pentru clienți Fortune 500 din Europa și Statele Unite ale Americii. În ultima experiență la IBM Consulting, el a coordonat activitatea de consultanță a diviziei de servicii de transformare de business din cadrul centrelor de inovație din EMEA și a livrat programe de transformare digitală pentru clienți din diverse industrii (banking, retail, telecom, distribuție).

Îi doresc lui Andrei să ducă mai departe cu și mai mult succes BRINEL-ul. Are toate atuurile de partea sa și sunt convins că va fi continuarea unei povești frumoase, în care se regăsesc contribuțiile oamenilor minunați din echipa BRINEL! ”, a declarat Marcel Borodi, fondatorul BRINEL.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut