Mai mult de jumătate dintre clujeni s-au vaccinat cu doza a doua

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, sâmbătă, că 56% dintre clujeni s-au vaccinat anti-COVID-19, iar 50% s-au vaccinat inclusiv cu doza a II-a.

„Cluj-Napoca: Rata de vaccinare a ajuns la 56%, probabil cea mai mare din România. Felicitări, dragi clujeni! O rată mai mare de vaccinare înseamnă mai puţine persoane la terapie intensivă, mai puţine decese şi o reducere a presiunii pe sistemul medical. Drumul spre revenirea la normalitate trece prin vaccinare. Primăria sprijină şi menţine deschise toate centrele de vaccinare. Vă rugăm, dragi clujeni, să continuaţi vaccinarea”, a scris Emil Boc, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, în perioada 18-21 octombrie, 16.485 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 8.307 cu prima doză.

„Responsabilitatea comunităţii clujene de a-i proteja pe cei din jur şi de a reduce riscul de răspândire a virusului este clară: Tendinţa de creştere a procesului de vaccinare la nivel local este într-o continuă creştere. Aşadar, la sfârşitul acestei săptămâni, la nivelul municipiului, acoperirea vaccinală cu două doze este de 50%. Felicit clujenii pentru rata ridicată de vaccinare şi încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia şi revenim la normalitate! Felicit clujenii pentru rata ridicată de vaccinare şi încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia şi revenim la normalitate!”, a mai scris Emil Boc.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut