Lucrări pentru creșterea eficienței energetice la două clădiri ale Spitalului de Copii Cluj

Consiliul Județean Cluj a predat marți, 18 mai, constructorului, amplasamentul, în vederea începerii executării lucrărilor necesare pentru creșterea eficienței energetice la clădirile secției Pediatrie II, corpurile C1 și C2, din cadrul Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

Predarea amplasamentului a avut loc la sediul secției de pe str. Crișan nr. 3-5, în prezența reprezentanților Consiliului Județean Cluj, ai Spitalului de Copii și ai constructorului.

Lucrările au o valoare de 2.312.939 de lei, la care se adaugă TVA, și vor fi executate de SC Construct Project Consult SRL.

Proiectul, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, urmărește reabilitarea termică a celor două corpuri de clădiri, instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice off-grid, cu scopul de a crește eficiența termică a clădirilor, precum și îmbunătățirea parametrilor relevanți privind eficiența energetică – consumul anual de energie primară, atât din surse neregenerabile, cât și regenerabile și nivelul anual specific al gazelor cu efect de seră – informează Consiliul Județean Cluj.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut