Lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila

Consiliul Județean Cluj anunță că a demarat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică pe drumul județean DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila în vederea asigurării unei circulații normale, în condiții de siguranță. Acestea vizează  sectorul de 13,05 kilometri cuprins între kilometrul 8+300 și kilometrul 21+350.

Considerăm importantă întreținerea drumului judeţean DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila pentru că acesta deservește cetăţenii care locuiesc în zona metropolitană Făget – Sălicea – Ciurila și asigură legătura directă cu municipiul Cluj-Napoca, dar şi pentru că face legătura cu drumul judeţean DJ 107L, către Cheile Turzii, lacurile din comuna Ciurila sau alte zone de relaxare preferate de clujeni”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Vor fi executate, astfel, operațiuni constând în plombarea gropilor cu  îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, lucrări de asigurare a scurgerii apelor din zona drumului prin curățarea și desfundarea șanțurilor, rigolelor și podețelor, reprofilarea drumurilor laterale, completarea de acostamente, înlocuirea de podețe și refacerea timpanelor la podețe.

În această etapă se efectuează lucrări de tratare a burdușirilor și a tasărilor de mari suprafețe.

Durata maximă de execuție a lucrărilor este de 6 luni.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut