”Litoralul pentru Toți”a început cu tarife sub cele de până acum

Programul social „Litoralul pentru toți”, ajuns la ediția cu numărul 41 și derulat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), a început duminică, 28 august și durează până la finalul acestui sezon estival.

Conform FPTR, care estimează că în program vor participa aproximativ 100 de hoteluri ce vor pune la dispoziția turiștilor circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte, turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile de pe litoralul românesc, prețurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârful sezonului. Sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță, iar pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 lei/persoană, la un hotel de 3 stele, pentru un sejur de minim 5 nopți de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele, pentru minim 2 nopți de cazare. Detaliile privind hotelurile incluse în program se găsesc pe site-ul www.fptr.ro, iar rezervări se pot face atât direct, la hotel, cât și prin administratori de turism.

„Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă și îi îndemn pe turiști să rezerve în această activitate pentru că prețurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinațiile concurente, iar vremea se anunță a fi însorită și călduroasă toată luna septembrie”, a afirmat Dragoș Răducan, președintele FPTR, despre programul “Litoralul pentru Toți”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut