Laureatul Premiului Nobel pentru Chimie, prof. dr. Aaron Ciechanover, oaspete al UMF „Iuliu Hațieganu”

Laureatul Premiului Nobel pentru Chimie, prof. dr. Aaron Ciechanover, medic, biochimist și profesor emerit al Technion – Israel Institute of Technology, va fi, joi, 11 august, oaspetele Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

În cadrul simpozionului „Keynote Speakers in Hematology”, care se va desfășura, cu începere de la ora 9:00, în Sala Multimedia a UMF Cluj (str. Victor Babeș nr. 8), prof. dr. Aaron Ciechanover va susține o prezentare despre cercetarea translațională în oncologie și hematologie și va prezenta proiectul de cercetare exploratorie derulat împreună cu echipa Centrului de Cercetare pentru Medicină Avansată MedFUTURE, în colaborare cu Departamentul de Hematologie din cadrul Facultății de Medicină.

Evenimentul îi are ca invitati și pe: prof. dr. Tudor Ciuleanu, coordonatorul Departamentului de Oncologie medicală al Facultății de Medicină, prof. dr. Mihnea Zdrenghea, coordonatorul Departamentului de Hematologie și dr. Ciprian Tomuleasa, cercetător științific și medic primar hematolog, care vor prezenta impactul clinic al cercetării profesorului Ciechanover.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut