Lansare de carte la Cenaclul UBB: „Modus vivendi” de Gelu Vlașin

Marți, 22 februarie, începând cu ora 18, are loc lansarea antologiei de poeme „Modus vivendi” de Gelu Vlașin (editura Școala Ardeleană, colecția Școala Ardeleană de Poezie).

Evenimentul, care se va desfășura online și va fi transmis live pe pagina de Facebook a editurii Școala Ardeleană (www.facebook.com/scoalaardeleanacluj.ro) și a Cenaclului Universității Babeș-Bolyai (www.facebook.com/CenaclulUBB), va fi ”asezonat” la final cu un recital poetic, în lectura autorului. Prezintarea volumului va fi asigurată de criticii Al. Cistelecan și Bogdan Crețu, dar și de poetul Ion Mureșan, coordonatorul Cenaclului UBB, iar postul de moderator va fi ocupat de Remus Octavian Câmpean.

„Pare că Vlașin lucrează pe scenarii elaborate, pe care se străduiește să le destrame (de fapt, doar să le ascundă). Mecanismul acesta de relevare prin irelevanță devine un principiu de metamorfoză în baza căruia Vlașin își organizează singur rupturi de viziune și de scriitură, de parcă ar fugi și de sine și de orice etichetă.”, spune Al. Cistelecan, unul dintre autorii textelor introductive din acest volum, celelate două fiind semnate Bogdan Crețu și Ioana Tătărușanu, ilustrația copertei fiind un desen al regretatului artist plastic Miron Duca.

Link-ul de conectare la Zoom: Topic: * Lansare Modus Vivendi – Gelu Vlasin | Editura Scoala Ardeleana & Cenaclul UBB
* Time: Feb 22, 2022 06:00 PM Bucharest * Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86501877986?pwd=UHV6THc3NlN1SVlDamNCeEJrUDBuQT09 * Meeting ID: 865 0187 7986 * Passcode: 469571

Ca de obicei, și la această lansare de carte sunt invitați și așteptați toți cei care scriu, citesc, iubesc literatura.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut