La Gherla, virusul oprit prin… dans

Gherlenii au marcat ridicarea restricțiilor impuse de pandemie într-un mod inedit. Sub genericul „Împreună oprim virusul”, marți, 1 Iunie 2021, pe stadionul din parcul municipiului a avut loc un original spectacol susținut de majoretele Queens Dancing Gherla, în colaborare cu cadrele medicale din cadrul Centrului de Vaccinare de la Liceul Teoretic în Limba Maghiară ”Kemény Zsigmond”, care au fost și sunt în continuare pe frontul acțiunii de vaccinare din localitate.

A fost o plăcere pentru toți acei gherleni care au participat la această originală reprezentație, protagoniștii îndemnând pe toată lumea să se vaccineze, pentru a învinge pandemia. Fondul muzical asigurat de Razz  Music Show și evoluția excelentă a celor 70 de majorete conduse de Andreea Sabo au creat o adevărată atmosferă sărbătorească în care au fost angrenate și cele 9  cadre medicale de la Centrul de Vaccinare de pe strada  Fermei. De asemenea, au dansat pe ritmul muzicii și spectatorii care au luat parte la această acțiune de educație sanitară desfășurată pe stadionul gherlean. La sfârșitul acțiunii, primarul municipiului Gherla, Ovidiu Drăgan și viceprimarul Paul Măhălean au oferit dulciuri majoretelor și copiilor aflați la eveniment.

Majoretele Queens Dancing Gherla au reînceput activitatea după lunga perioadă de restricții impuse de pandemie, asta fiind prima apariție în urma relaxării, urmând ca în timpul verii să onoreze și o invitație sosită tocmai din Macedonia. De altfel, în ultimii ani fetele îndrumate de antrenoarea Andreea Sabo au obținut mai multe succese în concursurile organizate în țară și în străinătate, reprezentând cu cinste orașul de pe Someș.

SZ.Cs. 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut