La Gherla se asigură și… ochelarii

În zilele noastre orice facilitate în domeniul medical este deosebit de avantajoasă pentru populație, mai ales pentru pensionari. În municipiul Gherla trăiesc mulți oameni în vârstă, care nu-și pot cumpăra medicamentele prescrise de medic, să nu mai vorbim de procurarea unor ochelari. În sprijinul lor sare Centrul Gama Optica din Piața Autogării, care în ultima perioadă a venit cu multe inițiative avantajoase pentru această  categorie de oameni, dar nu numai pentru ei.

Ultima măsură este asigurarea ochelarilor. Gherla este localitatea care își asigură ochelarii, desigur, alături de celelalte orașe (printre care și Clujul) unde Gama Optica are cabinete medicale. Cei care apelează la acest serviciu beneficiază de poliția de asigurare UNIQA la fiecare pereche de ochelari achiziționată din magazinele firmei respective. O inițiativă valoroasă, având în vedere nevoile mari ale populației din urbea de pe Someș, unde mulți oameni cu venituri mici nu-și pot permite achiziționarea unor ochelari, dar  nici a lentilelor necesare. Iată că mai sunt cadre medicale care se gândesc și la această categorie de oameni.

Tot la Centrul Gama Optica din Gherla s-a instituit campania „Rabla la Ochelari”, susținută cu tehnologia Hoya. Adică, primești un voucher pentru fiecare pereche veche de ochelari.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut