La doar 8 ani, campion național la Gimnastică Artistică

Un copil de numai 8 ani din Gherla a devenit campion național la juniori III. Markus Costea, a cucerit medalia de aur la Finala Campionatul Național Individual și Echipe juniori III , care s-a desfășurat la Lugoj, în perioada 17-20 mai

Băiatul, antrenat de Cosmin Hirean de la CSM Cluj,  este deja considerat un viitor Marian Drăgulescu al gimnasticii românești, și, deși locuiește în Gherla, vine la Cluj cinci zile pe săptămână pentru a se antrena!

La finala campionatului național au participat 73 de sportivi, lar Markus Costea s-a impus la sol, la chiar prima participare a sa la o asemenea competiție.

Sportivul s-a născut în Belgia, a locuit acolo cu părinții până la 7 ani, iar anul trecut în vară s-au stabilit definitiv în țară, perioadă în care micuțul sportiv și s-a înscris la secția de gimnastică.

”Sperăm să devină viitorul Marian Drăgulescu al Transilvaniei. Este legitimat la CSM Cluj și sperăm ca în viitorul apropiat să reprezinte și România, nu doar Clujul, fiind un gimnast foarte talentat cu perspective înalte”, a spus antrenorul micuțului gimnast, Cosmin Hirean.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut