La Cluj-Napoca, sâmbătă, Cântările Cerului

Un concert în aer liber, intitulat „Cântările Cerului”, în cadrul căruia un cor de 400 de copii și tineri vor încânta auditoriul cu pricesne și cântări religioase închinate Domnului Hristos și Maicii Preacurate, majoritatea făcând parte din Tezaurul Oastei Domnului, va avea loc sâmbătă, 27 mai, de la ora 16:00, în fața Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca.

Aflat la prima ediție, evenimentul, organizat de Organizația Creștină AGAPE, se încadrează în „Anul comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești” și se desfășoară cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și a Preasfințitului Părinte Benedict, episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Organizația Creștină Agape este un ONG care oferă resurse pentru creșterea copiilor (parenting), căsătorie și familie. Scopul este să ajute oamenii să prețuiască și să iubească mai mult familia, oferind speranță pentru viitor. Organizația oferă părinților și soților informații de specialitate și sfaturi utile pentru a lua decizii înțelepte atât în ceea ce privește creșterea și educarea copiilor, cât și pentru a forma familii mai sănătoase, mai frumoase și mai puternice.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut