Judo / „U” CSM Cluj a cucerit nouă medalii la CN de tineret

Poiana Brașov a găzduit zilele trecute finala Campionatului Național de judo Under 21 individual și pe echipe. Judokanii legitimați la ”U”-CSM Cluj-Dinamo au cucerit la această competiție nu mai puțin de 9 medalii, dintre care 3 de aur, 2 de argint și 4 de bronz. La Under 21 individual, Denisa Așchiopoaiei și Adrian Șulcă au obținut cea mai strălucitoare medalie, Roxana Oprea și Luciana Catană au cucerit medaliile de argint, iar bronzul a fost adjudecat de către Sebastian Fudulu, Paul Creață și Riccardo Stoica.

La echipe, ”U”-CSM Cluj-Dinamo (A), formată din Gergely Gabor (-73 kg), Adrian Șulcă (-81 kg), Paul Creață (-90 kg) și Riccardo Stoica (+90 kg), a devenit campioană națioană națională la U21. Echipa feminină de judo a obținut locul 3. Din echipă au făcut parte sportivele Roxana Oprea (-48 kg), Luciana Catană (-52 kg) și Denisa Așchiopoaiei (-57 kg).

Rezultatele complete ale sportivilor clujeni, pe categorii


Locul 1
– Denisa Așchiopoaiei (-57 kg)
– Adrian Șulcă (-73 kg)
– Echipe masculin ”U”-CSM Cluj-Dinamo (A): Gergely Gabor (-73 kg), Adrian Șulcă (-81 kg), Paul Creață (-90 kg) și Riccardo Stoica (+90 kg)

Locul 2
– Roxana Oprea (-48 kg)
– Luciana Catană (-52 kg)

Locul 3
– Sebastian Fudulu (-55 kg)
– Paul Creață (-90 kg)
– Riccardo Stoica (-100 kg)
– Echip
a feminină ”U”-CSM Cluj-Dinamo: Roxana Oprea (-48 kg), Luciana Catană (-52 kg) și Denisa Așchiopoaiei (-57 kg)

Locul 5
– Gergely Gabor (-73 kg).

Cupa României de juniori la lupte libere, lupte feminine și greco-romane s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Comuna Putna. Antrenată deAurel Șuteu, sportiva legitimată la secția de lupte a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Andreea Bulgăr, a obținut medalia de bronz la categoria 65 kg.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut