Judo / „U” CSM Cluj a cucerit nouă medalii la CN de tineret

Poiana Brașov a găzduit zilele trecute finala Campionatului Național de judo Under 21 individual și pe echipe. Judokanii legitimați la ”U”-CSM Cluj-Dinamo au cucerit la această competiție nu mai puțin de 9 medalii, dintre care 3 de aur, 2 de argint și 4 de bronz. La Under 21 individual, Denisa Așchiopoaiei și Adrian Șulcă au obținut cea mai strălucitoare medalie, Roxana Oprea și Luciana Catană au cucerit medaliile de argint, iar bronzul a fost adjudecat de către Sebastian Fudulu, Paul Creață și Riccardo Stoica.

La echipe, ”U”-CSM Cluj-Dinamo (A), formată din Gergely Gabor (-73 kg), Adrian Șulcă (-81 kg), Paul Creață (-90 kg) și Riccardo Stoica (+90 kg), a devenit campioană națioană națională la U21. Echipa feminină de judo a obținut locul 3. Din echipă au făcut parte sportivele Roxana Oprea (-48 kg), Luciana Catană (-52 kg) și Denisa Așchiopoaiei (-57 kg).

Rezultatele complete ale sportivilor clujeni, pe categorii


Locul 1
– Denisa Așchiopoaiei (-57 kg)
– Adrian Șulcă (-73 kg)
– Echipe masculin ”U”-CSM Cluj-Dinamo (A): Gergely Gabor (-73 kg), Adrian Șulcă (-81 kg), Paul Creață (-90 kg) și Riccardo Stoica (+90 kg)

Locul 2
– Roxana Oprea (-48 kg)
– Luciana Catană (-52 kg)

Locul 3
– Sebastian Fudulu (-55 kg)
– Paul Creață (-90 kg)
– Riccardo Stoica (-100 kg)
– Echip
a feminină ”U”-CSM Cluj-Dinamo: Roxana Oprea (-48 kg), Luciana Catană (-52 kg) și Denisa Așchiopoaiei (-57 kg)

Locul 5
– Gergely Gabor (-73 kg).

Cupa României de juniori la lupte libere, lupte feminine și greco-romane s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Comuna Putna. Antrenată deAurel Șuteu, sportiva legitimată la secția de lupte a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Andreea Bulgăr, a obținut medalia de bronz la categoria 65 kg.

Recomandat pentru dvs.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut