IȘJ Cluj: Șapte absenți de la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct

În județul Cluj, procentul de promovare pentru candidații care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct este de 93,02%. Aceștia vor susține proba de interviu în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021, conform unui grafic stabilit de Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Vineri, la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, din județul Cluj, s-au prezentat 301 candidați, din cei 313 validați. Șapte candidați au lipsit, iar un candidat s-a retras. Nu au fost înregistrate situații de fraudă/ tentativă de fraudă care să determine eliminarea candidaților de la susținerea acestei probe.

Având în vedere identificarea unor situații de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul candidaților, 4 cadre didactice înscrise și validate pentru a participa la probele din cadrul concursului vor susține proba scrisă în sesiunea specială, joi, 28 octombrie, în baza documentelor medicale justificative transmise comisiei județene – informează IȘJ Cluj.

În județul Cluj, pentru ocuparea celor 293 de funcții vacante de director și director adjunct (214 funcții de director, 79 funcții de director adjunct) s-au înscris 315 cadre didactice, 313 fiind validate pentru a participa la probele din cadrul concursului.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut