Invitaţie în lumea recifelor de corali şi în expediţii interplanetare

Vizitatorii de toate vârstele sunt invitaţi în călătorii în lumea recifelor de corali, să devină arheologi submarini sau să se aventureze în expediţii interplanetare, în cadrul unei expoziţii de LEGO, care va fi organizată la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, în perioada 22-24 ianuarie. „Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituţie publică de cultură care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, în parteneriat cu Asociaţia Brickenburg, vă invită la Expoziţia de Iarnă Brickenburg. (…) Făcând apel la imaginaţie, vizitatorii de toate vârstele vor putea călători în lumea recifelor de corali, vor putea deveni arheologi submarini, se vor putea aventura în expediţii interplanetare, ori vor avea prilejul de a se vedea ca ingineri, medici, profesori, reporteri, brutari, agricultori etc., o sumedenie de profesii şi meserii, fundamentale pentru o viaţă cotidiană normală, fiind redate în elemente LEGO(R) de membrii Asociaţiei Brickenburg”, se arată într-un comunicat trimis, luni de muzeul clujean.

Potrivit sursei citate, unele lucrări au fost expuse anterior la expoziţii internaţionale, fiind remarcate de presa în domeniu, iar altele sunt aduse în atenţia publicului în premieră absolută.
Asociaţia Brickenburg, cu sediul în Cluj-Napoca, este una din cele mai importante organizaţii de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creaţiile de înaltă clasă realizate de membrii săi, prezentate în ţară şi în străinătate, precum şi prin evenimentele pe care le pune în practică.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut