Investiții de 4 milioane de lei în rețeaua de gaz din Cluj

Compania Delgaz Grid a anunțat că în acest an are promate investiții de circa 4 milioane lei pentru refgacerea rețelei de distribuție a gazului în județul Cluj.

Delgaz Grid susține că investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an pentru companie, în județul Cluj fiind programate investiții de circa 4 milioane de lei pentru a continua înlocuirea de conducte și branșamente în localitățile Viișoara, Buza și Cluj-Napoca.

Delgaz Grid a investit anul trecut peste 11 milioane lei pentru modernizarea și extinderea sistemului de distribuție a gazelor din județul Cluj. Principalele investiții s-au derulat în Cluj-Napoca și localitățile Viișoara și Pădureni. În Cluj-Napoca au fost derulate proiecte de investiții pe străzile Molnar Piuariu, Ion Creangă, Busuiocului, Vlădeasa, Sitarilor și Valea Chintăului, rețeaua de gaze fiind înlocuită pe o lungime de circa 5 km. În localitățile Viișoara și Pădureni au fost înlocuiți peste 18 km de conducte și branșamente, alte lucrări de modernizare fiind desfășurate la Dej și în localitatea Buza.

În 2020, sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Cluj a fost extins cu peste 11,5 km pentru racordarea de noi consumatori. Totodată, au fost inițiate demersurile pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale din Vâlcele, în lungime de circa 15,5km. Tot pe parcursul anului trecut au fost executate lucrări de modernizare la două dintre stațiile de reglare măsurare a presiunii, una din municipiul Cluj-Napoca și cealaltă din localitatea Florești.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut