Investiție de 27 de milioane euro într-un proiect rezidențial clujean

Felinvest SA a anunțat finalizarea proiectului Cluj Business Campus, etapa finală reprezentând o investiție de 14 milioane euro într-o clădire mixtă ce cuprinde spații pentru birouri clasa A și 90 de apartamente.

Proiectul Cluj Business Campus este o investiție totală de 27 de milioane euro, realizată într-o zonă centrală a orașului, dar protejată de agitație, astfel fiind redu nevoia de deplasare a rezidenților. Proiectul, bazat pe conceptul New Urban, deja popular în țările dezvoltate, pe piața clujeană, anticipează nevoile de muncă și de timp liber ale rezidenților campusului, oferind o gamă largă de servicii de business și after-business, pe o rază de doar 100 de pași.

În cei peste 30.000 mp, sunt găzduite birouri, apartamente, un bistro, un teren de sport, o sală de fitness, un incubator de afaceri, un parc, o grădiniță și o școală cu predare după curriculum internațional, iar campusul urmează să completeze oferta de servicii disponibile cu un spațiu de co-work și un barber shop. Practic, cu excepția componentei de învățământ, toate facilitățile campusului sunt operate de echipa de management CBC, cu flexibilitate în adaptarea la nevoile chiriașilor și crearea unei comunități. Clădirea de birouri CBC 3 este închiriată în proporție de 75% de către itdefender, Catalysts și Royal School in Transylvania. Angajații companiilor partenere au opțiunea de a cumpăra sau închiria apartamente în cadrul  ampusului, timpul petrecut în naveta spre alte centre rezidențiale ale orașului putând fi acum mai bine folosit. CBC Bistro, CBC Fitness Corner, CBC  ark, CBC Football Arena și evenimentele dedicate comunității CBC reprezintă opțiuni de petrecere a timpului liber.

“Companiile care au decis să facă parte din comunitatea CBC sunt inovatoare și umane. Sunt afaceri care au cunoscut succesul pe plan local și global preocupându-se în mod real de binele angajaților lor. Această preocupare comună ne-a ajutat să devenim partenerul lor de Real Estate, susținându-le  forturile de a atrage și reține o densitate ridicată de talent încompanie”, a afirmat Vlad Buzoianu, CEO CBC.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut