Întâlnire muzicală via internet, dedicată femeilor din întreaga lume

Profesorul și actorul Vinicius Alves, originar din Brasília, care predă în acest an academic portugheza braziliană la Centrul Cultural Casa do Brasil, condus de dr. Virgil Mihaiu, propune, cu ocazia Zilei Femeii, o nouă întâlnire transcontinentală via internet, având în prim-plan Duoul româno-brazilian format din cântăreața Mara Halunga (voce și tamburină) născută în București și ghitaristul Cauê de Marinis (din São Paulo).

Cei doi muzicieni le-au adresat potențialilor spectatori de pretutindeni următorul mesaj: „De ziua Internațională a Femeii vă invităm la un voiaj sonor, prin care vom omagia câteva protagoniste ale muzicii braziliene (plus o surpriză de sorginte română). Împreună cu Centrul Cultural Casa do Brasil și Biblioteca de Studii Latino-Americane, ce funcționează sub egida Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, vă vom aduce în casă câteva dintre cântecele acelor notorii cântărețe braziliene. Va fi un live special, dedicat doamnelor, domnișoarelor și nu doar lor, luni, 8 martie 2021, la ora 19 (ora României).” Mara Halunga & Cauê de Marinis Project a luat naștere în mai 2018, iar repertoriul acestui duo conține numeroase melodii de bossa nova, samba, muzică populară braziliană.

Partea muzicală a seratei va fi transmisă #live pe pagina de Facebook a celor doi artiști: https://www.facebook.com/maracaueproject și pe Instagram @maracaueproject.

După recital, serata va continua pe pagina de Zoom a Casei do Brasil, unde se vor pune întrebări și se vor efectua schimburi de informații și experiențe. Link-ul pentru partea secundă a seratei este https://zoom.us/j/74311322982? ;pwd=aVlVNkVUeWdrWFJIN0NqUVUxdG9EUT09; ID pt. Reuniune: 743 1132 2982; Parola: Z1FFiS

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut