Înscrieri pentru concursul de admitere la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj desfășoară, în perioada 28 iunie – 11 iulie, activitatea de înscriere a candidaților pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, urmând ca dosarele în volum complet să fie depuse de către candidați până la data de 23 iulie.

Dosarele de recrutare ale candidaților se vor depune în volum complet, în municipiul Cluj-Napoca, str. Traian nr. 27, până la data menționată anterior, după următorul program: luni – duminică, în intervalul orar 08:00-16:00.

Pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” sunt disponibile 755 de locuri. Detaliile privind admiterea, respectiv numărul de locuri aprobate, condițiile, criteriile de recrutare, perioada de desfășurare a concursului, probele de admitere, tematica și bibliografia de concurs etc. vor fi publicate pe site-ul Poliției Române, secțiunea Carieră-Admitere 2021 și pe site-ul IPJ Cluj, la secțiunea Carieră – Admitere instituții de învățământ. În vederea informării complete cu privire la sesiunea de admitere din acest an, mai multe date pot fi consultate pe site-ul MAI, precum și pe site-ul Academiei de Poliție.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut