Înscrieri în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat

Joi, 25 noiembrie 2021, este ultima zi în care se pot primi înscrieri și nominalizări pe platforma www.premiilepentrumediucurat.ro în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat – ediția a XIII-a.

Prin acest concurs, ECOTIC își propune să aducă în atenția publicului larg, cât mai multe acțiuni care au contribuit la un mediu înconjurător mai curat, conservarea resurselor naturale sau promovarea protecției mediului.

Categoriile de premii de anul acesta sunt: * PROIECTE DE MEDIU (3 câștigători) * PERSONALITATEA DE MEDIU A ANULUI (1 câștigător) * PREMIUL SPECIAL dedicat JURNALIȘTILOR (1 câștigător).

Înscrierile vor fi jurizate de reprezentanți ai Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Asociația Municipiilor din România, Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Hotnews și ECOTIC. Criteriile de jurizare includ impactul asupra protecției mediului, originalitatea, relevanța și durabilitatea. Regulamentul campaniei este disponibil pe platforma dedicată.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unui eveniment online care va avea loc pe 15 decembrie, ora 15 și va fi transmis live pe platforma Hotnews, precum și pe pagina de Facebook Organizatia ECOTIC.

Gala este susținută de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Asociația Municipiilor din România (AMR), Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, APDETIC, Radio Eco Natura, Radio România Cultural, RFI România, Cărturești și Hotnews.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut