Innowave Summit 2021, luna aceasta, la Cluj-Napoca

Consilierii locali clujeni vor dezbate, în ședința din 4 octombrie, un proiect de hotărâre privind alocarea de la bugetul local pe anu 2021 a sumei de 150.000 de lei pentru organizarea evenimentului Innowave Summit 2021 în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 20-22 octombrie 2021.

Innowave Summit este unul dintre cele mai importante și mai inovatoare evenimente din domeniul high tech din Sud-estul Europei.

Cuvântul cheie, startup, care este și tema centrală a conferinței reprezintă inovarea cât mai apropiată de nevoile cetățenilor fiind un pilon important pentru coperarea strategică dintre orașele din întreaga Europă, în cadrul noului concept – Eurpean Innovation Area.

Organizat în contextul parteneriatului StartupCity Europe (orașele europene care susțin startupurile), și având-o ca ambasador pe Mariya Gabrie, comisar european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, cea de a patra ediție a conferinței Innowave este un exercițiu de bună practică în domeniul colaborării locale și regionale, în această parte a Europei.

Cluj-Napoca are o tradiție în organizarea unor astfel de conferințe, amintind aici organizarea Conferinței Open Innovation în 2016, Startup Europe Summit, în 2019 sau evenimentul Startup Innovation Camp, anul trecut.

A. Colibășanu

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut