Înmormântare cu scandal

Patru bărbați au fost reținuți de polițiștii din Huedin în urma unei stări conflictuale la care ar fi participat, pe traseul de deplasare al unui cortegiu funerar.

„La data de 4 mai a.c. în jurul orei 15:30, în zona străzii Horea, din orașul Huedin, mai multe persoane care participau la funeralii au fost implicate într-o stare conflictuală, declanșată pe fondul unor divergențe din trecut. Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, ar fi agresat-o fizic pe o femeie de 43 de ani, din Huedin, iar ulterior alte cinci persoane ar fi luat parte la incident, manifestându-se agresiv. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin, alături de cei ai Secției 8 Poliție Rurală Huedin și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca au intervenit ferm, conflictul fiind aplanat, iar persoanele implicate conduse la sediul unității de poliție” – informează IPJ Cluj.

Cei patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 61 de ani, din municipiul Câmpia-Turzii urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.

D.S,F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut