Înghesuială pe Litoral, în minivacanța de Rusalii

Cererea de sejururi la mare pentru minivacanţa de Rusalii din acest an a înregistrat o creştere cu 20% faţă de anul trecut, unele hoteluri fiind aproape de un grad de ocupare de 100%.

Datele furnizate de un tur-operator arată că, în perioada 10-13 iunie, când ”cade” minivacanţa de Rusalii, 90% dintre unităţile de cazare de pe litoral vor fi deschise, iar, conform estimărilor, unele vor atinge un grad de ocupare de 100%. Sejururile pentru minivacanţa de Rusalii au început să se vândă încă din ianuarie, iar numărul cererilor a crescut pe măsură ce se apropiue această perioadă.
Mulţi dintre cei care au făcut deja rezervare au fost stimulaţi de ofertele speciale create cu acest prilej, tarifele pornind de la 59 de lei pe noapte pentru două persoane la un hotel de două stele din staţiunea Olimp, cazare fără masă. Un pachet de trei nopţi la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus în Eforie Nord costă 468 lei/2 persoane, iar cuplurile care optează pentru servicii all inclusive la un hotel de 4 stele din Jupiter trebuie să achite pentru un sejur de 3 nopţi puţin peste 1.800 de lei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut