Înfrângere pentru U Cluj în Liga I la baschet masculin

Universitatea Cluj nu a reușit să treacă de ACS Ralph Brașov duminică, în meciul disputat în deplasare, în cadrul etapei a 11-a din Liga I la baschet masculin.

A fost 87-71 (22-9, 23-17, 14-23, 28-22), rezultat în urma căruia cele două formații au făcut schimb de locuri în ierarhia grupei, ”U” coborând astfel pe poziția a 5-a.

La finalul partidei, antrenorul principal Florin Covaciu s-a arătat nemulțumit de prestația elevilor săi. „Am făcut un meci slab și gazdele s-au arătat mai motivate decât noi într-o partidă în care miza era calificarea în play-off. Acum depindem de rezultatele ce se vor înregistra în etapele rămase în condițiile în care doar primele 4 echipe merg mai departe.”

Punctele Universității au fost reușite de: Rareș Mihășan 22, Toma Lungoci 18, Ciprian Albu 10, Mihnea Tudor Brie 9, Henrique Simionca 6, Alexandru Turdean 3, Radu Ovidiu Bîrlean 2 și respectiv Darius Sorin Coste un punct.

În runda următoare, a 12-a, Universitatea Cluj va primi, duminică, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, vizita echipei CSS VSK Gheorgheni, formație care încă nu a reușit să contabilizeze nicio victorie în cele 10 meciuri disputate până în prezent.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut