Înfrângere dramatică pentru voleibaliștii de la U Cluj

Voleibaliștii de la U Cluj au pierdut dramatic, miercuri seara, în fața celor de la Explorări Baia-Mare, într-o partidă disputată în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A1.

Sportivii clujeni au câștigat la mare luptă primul set, cu 25-23, apoi au dus setul 2 în prelungiri, unde au câștigat cu 27-25. Se părea că vom asista la a patra victorie în campionat a elevilor lui Vicențiu Dumitrescu, însă echipa din Baia-Mare a revenit spectaculos, reușind să-și treacă în cont următoarele două seturi, 25-13, respectiv 31-29.

Setul decisiv a fost disputat la o tensiune maximă. Clujenii au condus cu 2-0, apoi oaspeții au reușit 6 puncte consecutive, și au dus scorul la 2-6. U Cluj s-a apropiat apoi la 2 puncte, scor 6-8, ba chiar la un punct, 8-9, după un atac în forță reușit de Negrean. S-a mers la o diferență de 1-2 puncte până spre final, când sportivii din Baia-Mare s-au desprins la 3 puncte, 11-14. Tarța, de la oaspeți a reușit punctul 15, astfel că Explorări Baia-Mare a câștigat partida cu 3-2 la seturi.

U Cluj rămâne pe locul 11 în clasament, penultimul, cu doar 8 puncte, în timp ce echipa din Baia Mare este pe locul 7, cu 23 de puncte.

Voleibaliștii de la Universitatea au o nouă partidă dificil sâmbătă, la București, , atunci când, vor juca, de la ora 18, împotriva celor de la Dinamo, echipă clasată pe locul 4.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut