Închisoarea nu este doar între gratii!

• Campanie de prevenire a traficului de persoane •

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane anunță lansarea campaniei naționale „Închisoarea nu este doar între gratii! Libertatea unei victime a traficului de persoane depinde de alegerile tale!”.

Campania, care se desfășoară în cadrul proiectului „Continuarea consolidării capacității de combatere a traficului de persoane cu accent pe prevenire, cooperare și recuperarea produselor infracțiunii”, finanțat de Comisia Europeană, are ca scop prevenirea traficului de persoane prin creșterea gradului de conștientizare a opiniei publice cu privire la rolul cererii, în mecanismul traficului de persoane.

Campania se va derula pe o perioadă de 6 luni, până în luna decembrie 2022 și cuprinde activități specifice derulate în mediul outdoor și online, iar promovarea va fi susținută de două persoane publice, cu mare notorietate în ceea ce privește publicul țintă – Dorian Popa și vloggerul Zaiafet.

„Ne dorim ca, prin materialele realizate cu sprijinul celor două celebrități, să putem accesibiliza și promova mesajele antitrafic destinate descurajării cererii în rândul cetățenilor români și astfel să putem contribui la popularizarea unui trend de conștientizare și denunțare a comportamentelor care conduc la exploatarea persoanelor vulnerabile” – precizează ANITP.

Materiale care vor susține campania outdoor sunt diversificate și adaptate publicului targetat și – adaugă sursa citată – vor contribui în egală măsură la promovarea numărul TelVerde  0800 800 678 și al  site-ului ANITP, în vederea accesării acestor canale de comunicare pentru informații suplimentare.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut