Încep înscrierile pentru concursul de Titularizare

Înscrierile la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice/ catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, din județul Cluj, pentru anul școlar 2022-2023, vor începe luni, 9 mai – anunță Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

În perioada 9-17 mai, candidații își vor depune dosarele la cele 6 centre de înscriere, organizate pe discipline, la nivelul județului Cluj: Școala Gimnazială „Octavian Goga”; Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr” – Grădinița cu program prelungit „Micul Prinț”; Liceul Teoretic „Avram Iancu”; Colegiul Tehnic de Transporturi „Transilvania”; Colegiul Național „Gh. Șincai” și Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu”. Candidații care, din motive obiective, nu se pot deplasa la centrele de înscriere în perioada 9-17 mai, se pot înscrie online la centrul de înscriere la care este arondată disciplina de concurs pentru care doresc să susțină proba scrisă. În județul Cluj sunt scoase la concurs 1.898 de posturi, dintre care doar 105 sunt pentru angajare pe durată nedeterminată.

Calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar este disponibil și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut