Încep înscrierile la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) dă start înscrierilor pentru admitere 2022 la studii de licență.

Înscrierile încep din 15 iunie, online, pe platforma admitereonline@utcluj.ro, unde viitorii candidați vor putea urmări cele mai relevante și utile informații despre programele de studii pe care universitatea le oferă, competențele pe care le vor dobândi după absolvire, oportunitățile studențești, mobilitățile și internship-urile de care pot beneficia, precum și angajatorii colaboratori ai universității.

Înscrierea online este simplă și rapidă și se poate face de oriunde. Scanarea documentelor se poate realiza și cu telefonul mobil, după care se încarcă în platformă. Site-ul admiterii https://admitereonline.utcluj.ro oferă toate informațiile de care candidații au nevoie, la un click distanță. Candidații se vor putea înscrie cu o singura taxă la oricâte comisii doresc. Pe tot parcursul procesului de admitere, vor primi feed-back și vor fi ghidați de către consilierii Biroului de Admitere – precizează UTCN.

Aceeași sursă amintește că, de la începutul anului și până la finele lunii mai, cei interesați au beneficiat de cursuri gratuite la matematică organizate prin Departamentul de Matematică al universității, în vederea pregătirii examenului de admitere.

„Pentru candidații care nu au acces la internet sau care doresc informații directe de la consilierii noștri, începând cu 4 iulie vom deschide în fiecare facultate puncte de consiliere, unde cei interesați vor putea parcurge pașii de înscriere ghidat. De asemeni, pe rețelele de socializare ale universității, cei intreresați vor afla tot ce trebuie să știe înainte de a alege oricare dintre facultățile noastre și mai ales ce oferă studiile la UTCN” – adaugă sursa citată.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut