Incendiu la o casă de locuit din Baciu

O casă de locuit și o bucătarii de vară din localitatea clujeană Baciu au fost cuprinse de un incendiu în noaptea de luni spre marți, intervenția pompierilor durând mai bine de doua ore.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină în această noapte pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit și o bucătărie de vară, situate într-un complex de locuințe de pe strada Transilvaniei, localitatea Baciu.
Apelul de urgență a venit în jurul orei 2.00, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SAJ.
Potrivit ISU Cluj, în momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, casa de locuit și anexa ardeau generalizat, cu pericol de extindere la alte două case situate la o distanță de aproximativ 5m.
Operațiunile de stingere a imobilului, construit pe două nivele și cu o suprafață de aproximativ 300mp, au durat aproximativ două ore și au împiedicat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.
“Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar în continuare forțele acționează la locul incendiului pentru stingerea focarelor ce ard mocnit și pentru înlăturarea efectelor negative”, a anunțat ISU Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut