Incendiu la Câmpia Turzii

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei Municipiului Câmpia Turzii au intervenit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casa situată pe str. Cucului, din municipiul Câmpia Turzii.

„Alerta a fost primită în jurul orei 2:10, iar în momentul sosirii pompierilor, focul se extinsese de la locuința improvizată, de cca 15 mp, la o anexă gospodărească situată pe proprietatea învecinată. Focarele și efectele negative ale incendiului au fost înlăturate după cca două ore, iar cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la jarul aprins căzut din sobă” – a anunțat ISU Cluj.

În timpul intervenției, polițiștii locali, prezenți la fața locului, au găsit în preajma locuinței un bărbat de circa 70 de ani, întins pe jos, care prezenta afecțiuni ușoare în urma incendiului. Bărbatul era în stare de conștiență, dar necooperant. Acesta a fost consultat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut