Încă un meci de pregătire pentru handbalistele de la ”U”

Pentru handbalistele de la Universitatea Cluj urmează deplasarea la Zalău, unde vor întâlni, în ultimul meci amical de pregătire înainte de reluarea campionatului, formația locală Handbal Club.

Primul meci oficial pentru handbalistele clujene este programat pentru marți, 12 ianuarie, când vor întâlni în turneul de la Brașov echipa Rapid București.

Fetele au susținut vineri primul meci de pregătire din acest an. Clujencele au primit vizita formației CS Măgura Cisnădie, în fața căreia au cedat cu scorul de 29-32 (17-15), după o partidă în care au luptat până la capăt și și-au dominat adversarele mai bine de 30 de minute. Principala marcatoare a fost Diana Lazăr cu 9 goluri, aceasta fiind urmată de Rebeca Necula cu 7 reușite, Paulina Masna, 4 goluri și Florina Chintoan, 3 goluri.

„Ieri am întâlnit un adversar foarte bun, într-un meci dificil, în care s-a văzut faptul că ne-am antrenat bine în ultimele zile. Ca urmare, am reușit să conducem la pauză cu 2 goluri, însă în a doua repriză ritmul jocului nostru a scăzut și am cedat inițiativa. Sunt mândru de evoluția fetelor și dacă vom continua pe aceeași linie, avem șanse să reușim o victorie în turneul de la Brașov”, a declarat antrenorul secund Sebastian Micola.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut