Încă un deces la Cluj din cauza COVID

O persoană a decedat în ultimele 24 de ore la Cluj din cauza COVID iar rata de infecție cu noul virus a ajuns la 0,10 cazuri la mia de locuitori.

La nivel național s-au înregistrat cin cazuri de deces la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Cel mai mare prag de infectare este la Suatu-0,66 cazuri la mie, iar la Cluj-Napoca rata de infecție este de 0,17 cazuri la mia de locuitori. Potrivit datelor transmise de Prefectura Cluj, de duminică și până luni s-au înregistrat nouă cazuri de infectare cu coronavirus după ce au fost efectuate 507 teste.

În prezent, în spitalele clujene dedicate tratării bolnavilor cu COVID sunt internate 77 de persoane. Dintre aceștia, 4 sunt la ATI. Din nefericire, de la debutul pandemiei nu mai puțin de 660 de clujeni și-au pierdut viața din cauza COVID.

În ultimele 24 de orei, 340 de clujeni s-au vaccinat împotriva COVId. Dintre aceștia, 238 s-au imunizat la centrele de vaccinare iar 102 la punctul drive-through.

La nivel național, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 137 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, fiind efectuate aproape 12.500 de teste.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut