Încă un avion și noi rute Wizz Air la Aeroportul Internațional Cluj

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat extinderea operațiunilor din România, prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca.

Acest lucru va permite lansarea a trei noi rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln în Germania și creșterea frecvențelor pe nouă rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais și Roma Ciampino. Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate pe site-ul sau pe aplicația pentru mobil a companiei.

Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de muncă directe, iar prin această investiție Wizz Air va contribui la dezvoltarea economică și va crea sute de noi locuri de muncă pe piața locală. Odată cu aceste noi rute Wizz Air oferă acum 34 de rute către 13 țări din Cluj-Napoca.

Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007, iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către și din orașul transilvănean. Compania operează o flotă compusă din 134 de aeronave cu un singur culoar, din familia Airbus A320 și Airbus A320neo. A320neo și A321neo au au încorporat tehnologii noi, inclusiv motoare de nouă generație, oferind un consum de combustibil redus cu 20% și o diminuare cu aproape 50% a zgomotului comparativ cu avioanele din generația anterioară. De remarcat și că emisiile de dioxid de carbon ale Wizz Air au fost cele mai scăzute dintre companiile aeriene europene în anul fiscal 2019 (57,2 gr / km / pasager).

Wizz Air a implementat măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din virușii și bacteriile din aer, noile protocoale ale companiei implică ghidurile de distanțare fizică, asigură un mediu curat la bord și reduc orice interacțiune umană neesențială și contactul fizic.

Prin adăugarea opțiunii Wizz Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, dacă intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor, la alegere.

Cele mai noi rute din Cluj-Napoca

Rute

Zile de operare

Start

Tarife de la

Cluj-Napoca – Karlsruhe/Baden-Baden

marți, joi, sâmbătă

1 iunie 2021

69 RON

Cluj-Napoca – Hamburg

miercuri, duminică

2 iunie 2021

69 RON

Cluj-Napoca – Koln

luni, vineri

4 iunie 2021

69 RON

Frecvențe crescute

Rute

Frecvență

Cluj-Napoca – Eindvoven

3x  5x

Cluj-Napoca – Barcelona El Prat

5x  7x

Cluj-Napoca – Bruxelles Charleroi

5x  7x

Cluj-Napoca – Larnaca

2x  4x

Cluj-Napoca – Londra Luton

14x  18x

Cluj-Napoca – Madrid

5x  7x

Cluj-Napoca – Milano Bergamo

5x  7x

Cluj-Napoca – Paris Beauvais

6x  9x

Cluj-Napoca – Roma Ciampino

3x  5x

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut