Încă o seară de TIFF, la Florești

Iubitorii de film sunt așteaptați luni seara în Parcul Poligon din Cluj-Napoca pentru a viziona comedia spaniolă Elbuen Patron cu Javier Barden.

„Azi ne vedem la TIFF!!! Da, ați citit corect. Azi în Florești avem ultima proiecție de film din ediția de anul acesta. TIFF în Florești se încheie cu invitați de seamă. Azi pe scena din Florești avem bucuria să îl avem pe Tudor Giurgiu. Vă invit în număr cât mai mare să îl aplaudăm la scenă deschisă. Avem azi ocazia să ne arătăm recunoștiința pentru încrederea pe care TIFF a avut-o în comunitatea din Florești atunci că a decis pentru al doilea an ca și Florești este acasa pentru TIFF”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

Proiecția este programată de la 𝟮𝟭.𝟰𝟱 în 𝗣𝗮𝗿𝗰𝘂𝗹 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗴𝗼𝗻. Filmul a fost programat marțea trecută, însă din cauza vântului puternic organizatorii au luat decizia să fie prezentat într-o altă zi.

El buen patrón” relatează o săptămână din viaţa proprietarului unei fabrici de cântare, Básculas Blanco, aflat în cursa pentru premiul de excelenţă antreprenorială al Guvernului regional, în timp ce totul din jurul lui pare să se năruie. Acest lider local dintr-un oraş anonim este întruchipat de Javier Bardem, care construieşte un personaj manipulator şi seducător ce efectuează tot felul de balanţe personale şi de afaceri fără să înţeleagă dileme morale sau probleme sociale.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut