Încă o localitate din județul Cluj intră sub restricții

Localitatea Cătina, unde incidența infectărilor cu coronavirus este 4,19 la mia de locuitori, intră, începând de marți, sub restricții.

Astfel, autoritățile anunță mai multe măsuri, printre care: sunt interzise organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, precum și organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in. De asemenea, sunt interzise: organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale.

activitățile recreative și sportive desfășurate în aer liber; organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.); activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și la terase.

Totodată, activitățile în baruri, cluburi și discoteci, precum și activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc sunt interzise.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut