În Iulius Mall Cluj ai parte de „Bucurii pe loc”: trei weekend-uri de Black Friday, cu reduceri de până la 70%!

Ai găsit online puloverul perfect, ai plasat comanda, a ajuns la tine, însă mărimea nu ţi se potriveşte şi acum trebuie să faci retur? #MaiBineVeneaiLaIulius! La Iulius Mall Cluj, ne propunem să îţi oferim cât mai mult timp pentru sesiuni de shopping cu „Bucurii pe loc”, fără gânduri de „Lasă că vor fi ok la anul…” şi mai ales #faracomenziratate. Ți-am pregătit trei weekend-uri de Black Friday, catalog online acualizat constant şi oferte de nerefuzat!

Vineri, 12 noiembrie 2021, începe maratonul de Black Friday în Iulius Mall Cluj, unde „Bucuriile sunt pe loc”, nu aduse în 4-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Timp de trei weekend-uri (12 – 14 noiembrie; 19 – 21 noiembrie şi 26 – 28 noiembrie) eşti aşteptat de brandurile tale favorite cu reduceri de până la 80%, la o gamă variată de produse (mărimi, culori, dar şi modele)! Consultă catalogul online, care este actualizat în fiecare zi de joi, şi fii la curent cu ofertele propuse de magazinele din Iulius Mall Cluj!

Pregăteşte-te pentru deals of the year! U.S. Polo Assn. te aşteaptă cu promoţii de până la 70%, iar Motivi şi Jolidon afişează preţuri reduse la jumătate. Creează-ţi outfit-ul de sărbători cu piese vestimentare în tendinţe: paltoane lungi, bluze oversized şi jeans confortabili, toate într-un mix de texturi: blană, piele întoarsă şi catifea! Consultă catalogul online să vezi ofertele brand-urilor din Iulius Mall Cluj!

Anul acesta, cizmele lungi are „back on the map” şi nu trebuie să lipsească din garderoba ta! Il Passo şi Ecco Shoes au promoţii, iar Skechers îţi pregăteşte reduceri de până la 50%. Descoperă reducerile de până la 70% din locaţiile de profil şi ai „Bucurii pe loc”!

Iarna aceasta se poartă natural beauty, iar locaţiile cu produse cosmetice din Iulius Mall Cluj te aşteaptă cu oferte de nerefuzat. Sephora are oferte de până la 30% la gama de parfumuri, seturi de make-up şi produse de skincare, iar MAC Cosmetics afişează solduri de până la 50%. Sezonul acesta ţinutele perfecte sunt accesorizate, iar Pandora şi Sabrini s-au pregătit cu oferte de până la 50% la o varietate de bijuterii.

Dacă eşti pasionat de lectură, Cărtureşti are promoţii, iar dacă design-ul interior este un hobby, la Kitchen Shop ai oferte de până la 70%. ªi brandurile dedicate copiilor s-au pregătit cu promoţii de până la 70%, iar restaurantele din Iulius Mall Cluj îţi pun pe masă oferte delicioase.

Stay close şi verifică în fiecare joi catalogul online, să vezi ultimele oferte din cele trei weekend-uri de Black Friday din Iulius Mall Cluj!

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut