În ce condiții pot participa copiii la spectacolele de la Naționalul clujean

Spectacolele cu public vor fi reluate la Teatrul Național din Cluj-Napoca, ca urmare a ridicării restricțiilor existente pe fondul scăderii numărului de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2.

Primele reprezentații în fața publicului vor avea loc duminică, 16 mai. Este vorba de Chirița în carantină, după Matei Millo în regia Adei Milea, urmat apoi de Cartoforii de N.V. Gogol, în regia lui Ionuț Caras.

La eveniment vor putea participa persoanele vaccinate cu schema completă împotriva virusului COVID-19 şi de la căror rapel a trecut o perioadă de cel puţin 10 zile.

Reprezentanții Teatrului Național Cluj-Napoca au declarat pentru Făclia că pot participa la spectacole copii care au peste 12 ani cu condiția să poarte masca de protecție. Copii sub 12 ani au acces la spectacole numai dacă sunt însoțiți de părinți. Cum în sala de spectacol va fi imposibil ca minorul să poată sta lângă însoțitor pentru că trebuie păstrat câte un scaun liber între spectatori, rămâne ca soluție ca părintele să stea cu copilul în lojă.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut