Handbaliștii de la U Cluj în marș forțat spre Liga Zimbrilor

Handbaliștii de la Universitatea Cluj au obținut, în deplasarea cu CS Medgidia, cea de a doua victorie din play-off-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin. Elevii lui Ioan Ani Senocico și Ionuț Ramba au învins în duelul din Dobrogea cu scorul de 40-35, după ce la pauză tot ei conduceau cu 19-17, și conduc în clasament cu 6 puncte.

Golurile clujenilor au fost reușite de: Ionuț Ramba 11, Călin Hossu 8, Tudor Drăgoi, Cătălin Ghivil, Mark Adoreanu și David Kereki câte 4 și respectiv Bogdan Paul și Mircea Alisie câte 2 goluri. Au mai jucat: Raul Ostace, Denis Konya, Răzvan Mocioi și Cătălin Crișan, iar poarta a fost apărată de Vlad Coman care a și înscris un gol, Alexandru Pașca și Răzvan Szopka.

„Ne bucurăm că am reușit la final să fim liniștiți și mulțumiți că am reușit să câștigăm meritat. Știam că nu o să ne aștepte un meci ușor pentru că acolo este mereu o sală plină care îi împinge pe jucători de la spate și în care se pune presiune pe arbitri. CS Medgidia are în componență tineri ambițioși care aleargă mult și se luptă pentru fiecare minge. Suntem bucuroși dar începem deja să ne concentrăm pe meciul de miercuri din Cupa României, meci care este eliminatoriu și deschis oricărui rezultat. Vom încerca să ne revenim fizic cât mai repede după această deplasare lungă, în așa fel încât miercuri să fim proaspeți, să luptam pentru fiecare minge și să facem un rezultat bun”, a declarat, la finalul întâlnirii, antrenorul Ionuț Ramba, pentru u-cluj.ro.

În etapa a treia a play-offului, U Cluj va juca duminică, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu CSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu. Până atunci, însă, handbaliștii clujeni vor juca miercuri, de la ora 19, și tot în Sala Sporturilor, în primul tur al Cupei României împotriva formației CSU Din Suceava. Spectatorii care vor asista la meci vor participa la o tombolă la care premiul cel mare este un sistem Playstation 5. Câștigătorul va fi anunțat la finalul partidei.

Clasament play-off promovare:

  1. U Cluj 6 p
  2. CSM Alexandria 6 p
  3. CSM Reșita 6 p
  4. CSM Sighișoara 4 p
  5. CSM Făgăraș 1 p
  6. CS Poli Iași 0 p
  7. CS Medgidia 0 p
  8. CS C-tin Brâncuși Tg.Jiu 0 p

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut