”Haiducii” de la U Cluj, a opta victorie consecutivă în play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor!

Echipa de handbal masculin Universitatea Cluj și-a păstrat statutul de echipă neînvinsă în play-off-ul pentru promovare al Diviziei A după ce a câștigat cu 30-29 (15-13), meciul din etapa a 8-a, disputat în deplasare cu CSM Făgăraș.

La finalul partidei, în care golul victoriei a fost marcat de Călin Hossu în ultimele secunde ale întâlnirii, antrenorul Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro:

„A fost cea mai dificilă deplasare pentru noi de până acum. Știam ce ne așteaptă acolo, că o să fie o sală plină, multă presiune și că echipa gazdă va încerca din răsputeri să câștige meciul. Pe de altă parte nu a fost cel mai bun joc al nostru pe faza de atac unde mai avem de pus anumite lucruri la punct. Timp de 40 de minute am dominat categoric meciul, apoi, în următoarele 10 minute am făcut greșeli multe și ușoare și le am oferit adversarilor șansa să conducă pe tabela de marcaj și să se distanțeze la 3-4 goluri. Am reușit însă repede să egalăm iar în ultimele minute s-a mers cap la cap pentru ca în final noi să fim mai inspirați, să reușim să câștigăm și să rămânem neînvinși. În plus, mă bucur că am reușit cu toții să ieșim sănătoși din această confruntare. Urmează ultimul meci din această perioadă dificilă, în care avem de jucat 5 partide în 15 zile și așteptăm suporterii să vină duminică la sală să ne bucurăm împreună de handbal.”

Pentru U au marcat: Călin Hossu – 7 goluri, David Kereki și Cătălin Ghivil câte 6, Ionuț Ramba 4, Mark Adoreanu 3, Alexandru Coman 2 și respectiv Bogdan Paul și Cristian Coroian câte 1 gol. Au mai jucat Tudor Drăgoi, Raul Ostace, Mircea Alisie și Răzvan Mocioi, iar poarta a fost apărată de Vlad Coman și Răzvan Szopka.

În runda a 9-a, elevii lui Ioan Ani Senocico și Ionuț Ramba vor primi, duminică, de la ora 16, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, vizita echipei CS Medgidia, meci care va putea fi urmărit și pe canalul de Youtube „UCluj TV”.

Clasament play-off promovare:

  1. CS U Cluj 24 p
  2. CSM Sighisoara 19 p
  3. CSM Alexandria 16 p
  4. CSM Făgăraș 13 p
  5. CSM Reșița 12 p
  6. CS Poli Iași 6 p
  7. CS Medgidia 4 p
  8. CSU Tg-Jiu 0 p

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut