Hai să facem Ziua Bună!

Evenimentul comunitar ”Hai să facem Ziua Bună”, dedicat întregii familii, va avea loc și anul acesta în cartierul Bună Ziua, în perioada 3-4 septembrie, având ca scop principal crearea unei interacțiuni culturale, educative și de relaxare, care să ajute la închegarea comunității acestui tânăr cartier al Clujului, fiind însă accesibil tuturor celor interesați.

A doua ediție a evenimentului organizat de Asociația ”Locul lui Mina”, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă ”Sfântul Mare Mucenic Mina”, se dorește a fi cel puțin la fel de reușită precum cea de anul trecut, propunând participanților diverse ateliere, expoziții, târguri și muzică.

Ziua de sâmbătă, 3 septembrie, este dedicată în special copiilor, cu teatru de păpuși, educație montană, obiceiuri creative și povești, iar ziua de duminică, 4 septembrie, propune o împletire armonioasă între târgul meșterilor populari, gastronomia tradițională și muzica folk. În paralel cu activitățile menționate, pe toată perioada evenimentului, participanții pot admira picturile realizate de Mihaela Ilie, membru UAPR, în cadrul expoziției ”Vară cu suflet de copil”.

Încheierea evenimentului va fi marcată de prestația cantautoarei de muzică folk, Magda Pușkaș.

Așadar, toți cei care doresc să petreacă momente frumoase, într-un cadru natural de poveste, sunt așteptați să ia parte la acest eveniment, a cărui unicitate este reprezentată tocmai de faptul că este primul cartier din oraș care are propriul festival.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut