Grindeanu lămurește situația mai multor tronsoane ale autostrăzii A3-Transilvania

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu (PSD a adus marți seara o serie de lămuriri legate de situația unor tronsoane ale autostrăzii A3. Reaacția ministrului a venit după ce liderul USR Cătălin Drulă a afirmat că ”guvernarea incompetentă PNL-PSD a dat de gard cu singurul proiect din PNRR Transporturi pe care se lucrează: A3 Transilvania între Cluj şi Zalău”.

Sorin Grindeanu a transmis că „din fericire lucrurile în România se mișcă și fără rangă, fără tehnică prin birouri și fără armate de consultanți plătiți regește pentru nimic!”

„Drulă poate că i-a păcalit pe useriști să îl aleagă șef peste un partid de 9%, dar nu poate minți o țara întreagă! Am crezut că Drulă vrea să facă ceva și pentru infrastructura din România atunci când a venit să își negocieze șefia Comisiei de transporturi din Camera Deputaților. Constat însă că îl interesa doar o proptea pentru disputele interne din USR. Din fericire lucrurile în România se mișcă și fără rangă, fără tehnică prin birouri și fără armate de consultanți plătiți regește pentru nimic! „Providentialii” au rămas acolo unde le este locul: în bula USR, unde se încurajează unii pe alții. În viața reală însă proiectele merg înainte, așa cum am stabilit! Și nicio minciună propagată de Cătalin “zero km” Drulă nu îl poate schimba.  (…)

Autostrada Transilvania

Licitația pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Chețani – Câmpia Turzii se află în ultima etapă de evaluare, estimându-se semnarea contractului în luna august.

De asemenea, proiectarea și execuția tronsoanelor Poarta Sălajului – Zalău și Zalău – Nușfalău, inclusiv Tunelul Meseș, se află în etapa a doua a licitației.

În cazul sectorului Suplacu de Barcău – Chiribiș, licitația se află în reevaluare oferte, termenul estimat pentru comunicarea rezultatului procedurii fiind luna august 2022. (…)

Aceasta este realitatea incontestabilă a evoluției proiectelor de infrastructură care nu poate fi modificată de prostioarele emise de useristul Cătălin Drulă și de acoliții lui”, a arătat Grindeanu.

Ministrul Transporturilor i-a mai transmis liderului USR că „rămâne cum ți-am mai spus!”. „În 8 luni de mandat te-ai remarcat prin 4 lucruri:1. Zero km de autostradă; 2. Ranga de la metrou;

3. Cablajele din birou ca să te înregistrezi singur (premieră absolută în domeniu); 4. 3 (trei) milioane de dolari în cont. Atât și nimic mai mult”, a precizat Grindeanu.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut