Gratuități pentru antreprenorii care se înscriu într-un concurs

ING Bank România va oferi gratuit pachete ING Fix pentru zece antreprenori care participă la evenimentul GoTech World, aflat la a zecea aniversare, şi se înscriu la concurs.


„Câştigătorii vor putea folosi pachetele ING FIX gratuit timp de un an întreg. Concursul se va desfăşura la standul virtual ING, în perioada evenimentului GoTech World (10-11 noiembrie). Toţi participanţii eligibili la concurs vor primi, automat, un pachet ING Fix, pe care îl pot testa gratuit o perioadă de până la două luni (luna în curs de deschidere a contului, plus următoarea lună)”, se menţionează în comunicat. Cei zece câştigători vor fi aleşi în mod aleatoriu, prin tragere la sorţi. La finalul evenimentului, consultanţii ING vor contacta toţi antreprenorii înscrişi în concurs pentru a personaliza pachetele cu cele mai potrivite soluţii pentru afacerea lor.

Pachetele ING Fix includ: cont curent în lei, card business, internet banking, operaţiuni intrabancare nelimitate, operaţiuni interbancare în lei (între 20 de operaţiuni şi până la nelimitat, în funcţie de pachet), (pentru companiile care derulează tranzacţii în valută) cont în valută şi operaţiuni intra şi interbancare din contul respectiv, un cont POS cu terminal POS gratuit.

La acest concurs pot participa doar persoanele juridice care nu sunt clienţi ING. Sunt acceptate companiile care au mai mult de 1 an de la data înregistrării la RECOM şi o cifră de afaceri de sub 9 milioane lei (2 milioane euro). Toate categoriile de bilete (Standard, Standard+ Pass sau PRO Pass) sunt valide pentru înscrierea în concurs. Tragerea la sorţi pentru cele zece premii va fi organizată de ING Bank România în 16 noiembrie 2021.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut